Sayfalar

15 Haziran 2011 Çarşamba

Xxnxx



Uygulamalar sadece bilgisayar / internet yapılıyor olacak. Bir yandan, her yıl için ayarlama gözleri dolandırıcılık sanal bir çığ artıyor gibi tüm uyarılara rağmen, diğer taraftan ülke kotaları ve başvuru tarihini açıklamak için. elektronik posta adresi, bazı ele geçirilen adaylar, mesajlar ABD Dışişleri Bakanlığı görüntülemek tarafından kendilerine gönderilen derler "Yeşil Kart Piyangosu kazandı, size $ xxx almak için kartı depozito olmalı". Burada rakamlar paralar binlerce istenen ifade ulaşmak.

Eskiden Biz aslında "hatırlatarak şeklinde görülen tüm öğeleri" Green Card çekilişine başvuru için yapılan "New York, Merkel, ilgili makamlara, içinde Yeni Hayat gazetesine göre uygulama, ilk aşamada, temel ücretsizdir bilgi başka bir şey ve o gündemde tutulmaktadır yapabilirsiniz bilgisayar kullanımı ve herkesin sorunu "açıklamasında bulundu istedim değildir.

Bu uyarılara rağmen, bazı insanlar kendi tercihleri ​​araç ve ücretler bilinen bazı yerler için dolduran bir form kullanmak istedi. Ancak, son zamanlarda, ötesine geçerek başvuru formunu doldurmak için bir ücret için, atlandığı boyutu görüldü dolandırıcılığı "olarak yeşil kart göndermek, para piyango kazandı.

Son başvuru tarihi geçiyor dan Yöntemleri genellikle e-posta adresi ile gönderilir, bir sahte mesaj bağlı. Bu kişi sözde o beklemeye başlar, Yeşil Kart bana gelecek bir isim ve adres Londra para göndermek için Western Union ile genellikle mesaj ile Yeşil Kart kazandı. Elbette geçmiş ve dolandırıcılar iş yapan para zaten toplanan aldatıldığını fark Of.

Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği, e-ve artış dolandırıcılık bu tür mailler mağdur olarak sahte hazırlanmış Türkleri uyardı. onlar "com" veya "net" sonuna dikkat çekerek benzer logolar, yanlış mesajları kullanarak, ABD hükümetinin bakış Konsolosluk yetkilileri, size Amerikan hükümetine ait olmadığını hatırlattı asla ile biten giderir.

sonunda ABD'li yetkili adresleri kesinlikle, "gov" vurgulanmalıdır. sırayla Sahtekarlar şartı ile dikkat hatırlattı belirten, "gov.com" veya adreslerini kullanarak insanları aldatmaya yönelik "gov.net" yeni taktikler geliştirmek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sohbet Odası